Contact

Interesse in BulkBar voor uw bedrijf? Bel of mail

Hilde van der Vegt

Hilde@SUPZero.nl

06-25299028

Profiel

Met bijna 20 jaar ervaring als Marketingmanager verplaats ik me makkelijk in verschillende belangen en doelgroepen. Ik ben ervaren in het leiden van grote projecten met verschillende stakeholders en heb vele innovatieve concepten en campagnes voor Goede Doelen gerealiseerd. Door mijn werk als marketeer voor charities combineer ik mijn commerciƫle instelling met veel kennis en ervaring met massacommunicatie en marketingconcepten die werken voor grote groepen. Ik ben inhoudelijk gedreven en overtuigend en in de samenwerking een plezierige persoonlijkheid met oog voor de mensen met wie ik samen werk aan een concreet resultaat.

Als mens ben ik in de afgelopen jaren overtuigd geraakt van single use plastic als ramp voor de mensheid en de planeet. In ontwikkelingslanden waar ik voor werk af en toe moest zijn zag ik met eigen ogen hoe slecht waste management het bijzonder zichtbaar maakt hoe plastic het leven en de gezondheid ontwricht. En ook zie je dan dat recycling alleen geen oplossing is. Drastisch minder gebruik van single use plastic gebruiken is noodzakelijk en ook gewoon mogelijk.

Dit motiveert mij sterk om oplossingen te zoeken om succesvol en collectief van single use plastic los te kunnen komen. Verpakkingsvrije concepten blijken de meest effectieve manier om veel plastic/ verpakkingsmateriaal uit te sparen. Ik heb in binnen en buitenland heb ik gesproken met zero waste ondernemers, en onderzocht wat factoren voor succes en falen zijn.

Deze voorsprong in kennis en ervaring is nuttig om op de meest kansrijke manier verpakkingsvrij winkelen te kunnen organiseren voor mijn klanten. Ik kom daarover graag met u in gesprek!

Meer over mij, referenties en mijn loopbaan is te vinden op mijn linkedin profiel.